Phu Quoc achter ons gelaten komen we aan in Saigon, oftewel Ho Chi Minh City.
We hebben daar een hostel gevonden met de naam: The Crazy Dutch, en daar moeten wij natuurlijk zitten! Het hostel zit in district 1, het backpackers gedeelte van de stad.
In dit gedeelte wemelt het van de gezellige straatjes vol restaurantjes en barretjes.
Van het geweldige uitzicht over de stad vanaf Skydeck op de 49ste verdieping naar het indrukwekkende War Museum in de stad.
Nadat het iets te gezellig is in de straten van Ho Chi Minh komen liggen we later in bed dan gepland en de bus van 07:30 de volgende ochtend die zal niet op ons wachten!
Uiteindelijk zijn we net op tijd wakker en lopen we snel naar de vertrekplaats van bus, op naar Mui Ne!
Gelukkig kunnen we in de bus wat uurtjes slaap inhalen voordat we aankomen in Mui Ne.
Aangekomen in Mui Ne checken we snel in bij het hostel en duiken we het zwembad in, eerst even relaxen en de dag erna gaan we wel op pad.
De dag erna besluiten we een scootertje te huren en in de omgeving van Mui Ne rond te rijden, helaas zat het als snel tegen toen we op weg waren naar de duinen en we aangehouden werden door de politie.
Geen internationaal rijbewijs… aai, dat ziet er niet best uit!! Maar als het juiste bedrag afgerekend word dan mag je zonder problemen je weg weer vervolgen. (maar ze zijn niet corrupt)
Van Mui Ne ga ik verder naar Nha Trang, vanaf nu reis ik ook weer alleen want mijn reismaatje die gaat terug naar nederland. Bedankt voor de leuke tijd samen!! Tot in Nederland!